- Pagina principală
- Locuri de munca
- Munca in strainatate
- Hoteluri si restaurante
- Hoteluri si restaurante - Bucuresti - Ilfov
- Hoteluri si restaurante - Bucuresti
- Hoteluri si restaurante - Sectorul 2
Salariu
1 550 - 2 000 €
Localizare
Bucuresti, Sectorul 2
Tip job
Full time
🇺🇦 Автоматичний переклад українською
Descriere
BENEFICII
*Vas de Croaziera pe fluviile Europene cu salarii intre 1550 - 2000 EURO NET (in mana) + tips pt fozitii"front house"
Vacanta platita de 2 sapatamani odata la aproximativ 8 saptamani lucrate
*imbarcare imediata, transport asigurat sau rambursat dupa caz
*tipsuri de la pasageri pe anumite rute / linii de croaziera
*cazare masa si transport sunt gratuite asigurate la bordul navei in cabina cu doua paturi si baie separata
*1 zi libera la bordul navei pe saptamana - platita
ZERO comision
*contract de munca inregistrat astfel ca salariul BRUT este mai mare decat cel NET si taxele sunt platite de catre companie la statul unde este inregistrat contractul ( Elvetia, Franta, Malta, Cipru , Olanda)
*asigurare medicala, asigurare accident cotizatie pensie, vechime inregistrata, indemnizatie copil
*ore suplimentare platite sau recuperate conform codului muncii al tarii de incadrare
*bonus de final de sezon
*contractul se poate prelungi daca se doreste
*imbarcari din Viena, Budapesta, Constanta, Amsterdam, Koln, Basel, Nuremberg, Paris, Lion, Avignon, Bordeaux
RESPONSABILITATI
Responsabil pentru spalarea veselei si oalelor in care se gateste
Ajutor in bucatarie la curatarea legumelor
Separarea deseurilor si aruncarea lor la gunoi
Co-responsabil pentru atingerea si mentinerea standardelor si bugetelor companiei in departamentul alimentar
Asistenta pentru coordonator in comandarea proviziilor alimentare
Responsabil in colaborare pentru stocarea corespunzatoare a tuturor alimentelor si proviziilor de bucatarie
Responsabil în colaborare pentru manipularea corectă a întregului stoc de alimente, produse și echipamente din departamentul alimentar.
Responsabil in colaborare pentru o curatenie impecabila, igiena si ordine in zona bucatariei
Asistenta in realizarea inventarului bucatariei conform directivelor companiei.
Implicarea in programul de training de onboarding
Participa la organizarea inceputului si finalului de sezon
Asistenta in alte departamente, daca este necesar, conform indicatiilor supervizorului.
Calificari
Vorbitor de limba engleza nivel conversational
Experienta intr-un domeniu adiacent hospitalitatii si sau intr-un sector unde implica efort fizic
in functie de experienta se poate promova pe o pozitie de la ajutor de bucatar, chef de partie, patiser, sous chef pana la executive chef.
Pnetru ospatar si camerista vor fi alte responsabilitati
CERINTE
independenta, flexibilitate, loialitate, cinste, obiectivitate, rezistenta la stres
respectarea regulilor HACCP
CV OBLIGATORIU INTOCMIT IN ENGLEZA
Aplicare pe website-ul angajatorului
Procesul de aplicare se va desfășura pe website-ul angajatorului. După ce apeși pe „Aplică”, vei fi redirecționat către website-ul respectiv.
Localitate
Bucuresti, Sectorul 2
Bucuresti - Ilfov