- Pagina principală
- Locuri de munca
- Munca in strainatate
- Hoteluri si restaurante
- Hoteluri si restaurante - Bucuresti - Ilfov
- Hoteluri si restaurante - Bucuresti
- Hoteluri si restaurante - Sectorul 5
Salariu
4 000 - 20 000 lei
Localizare
Bucuresti, Sectorul 5
Tip job
Full time
🇺🇦 Автоматичний переклад українською
Descriere
Beneficii
Vas de Croaziera pe fluviile Europene cu salarii intre 1500 - 4000 EURO NET (in mana)
Vacanta platita de 2 sapatamani odata la aproximativ 8 saptamani lucrate
imbarcare imediata, transport asigurat sau rambursat dupa caz
cazare masa si transport sunt gratuite asigurate la bordul navei in cabina cu doua paturi si baie separata
1 zi libera la bordul navei pe saptamana - platita
ZERO comision
contract de munca inregistrat astfel ca salariul BRUT este mai mare decat cel NET si taxele sunt platite de catre companie la statul unde este inregistrat contractul ( Elvetia, Franta, Malta, Cipru , Olanda)
asigurare medicala, asigurare accident cotizatie pensie, vechime inregistrata, indemnizatie copil
ore suplimentare platite sau recuperate conform codului muncii al tarii de incadrare
bonus de final de sezon
contractul se poate prelungi daca se doreste
imbarcari din Viena, Budapesta, Constanta, Amsterdam, Koln, Basel, Nuremberg, Paris, Lion, Avignon, Bordeaux
Responsabilitati
Responsabil pentru o sectiune din bucatarie
Pregatirea si distribuirea tuturor meselor zilnice conform manualului de alimentatie (ciclul meniului)
Co-responsabil pentru atingerea si mentinerea standardelor si bugetelor companiei in departamentul alimentar
Asistenta pentru coordonator in comandarea proviziilor alimentare
Responsabil in colaborare pentru stocarea corespunzatoare a tuturor alimentelor si proviziilor de bucatarie
Responsabil în colaborare pentru manipularea corectă a întregului stoc de alimente, produse și echipamente din departamentul alimentar.
Responsabil in colaborare pentru o curatenie impecabila, igiena si ordine in zona bucatariei
Asistenta in realizarea inventarului bucatariei conform directivelor companiei.
Implicarea in programul de training de onboarding
Participa la organizarea inceputului si finalului de sezon
Inspectare periodica in restaurant a bufetelor.
Asistenta in alte departamente, daca este necesar, conform indicatiilor supervizorului.
Calificari
Vorbitor de limba engleza nivel conversational
Curs de calificare sau experienta ca si Bucatar
1 an minim de experienta ca si bucatar intr-un local de alimentatie
in functie de experienta se poate ocupa o pozitie de la ajutor de bucatar, chef de partie, patiser, sous chef pana la executive chef.
Cerinte
independenta
flexibilitate
loialitate
cinste
obiectivitate
rezistenta la stres
respectarea regulilor HACCP
CV OBLIGATORIU INTOCMIT IN ENGLEZA
Aplicare pe website-ul angajatorului
Procesul de aplicare se va desfășura pe website-ul angajatorului. După ce apeși pe „Aplică”, vei fi redirecționat către website-ul respectiv.
Localitate
Bucuresti, Sectorul 5
Bucuresti - Ilfov