Postat 30 aprilie 2024
Iaurt maker, apart de făcut iaurt VeganStar
199 lei
Persoana fizica
Stare: Nou
Livrare cu verificare
Descriere
Preparati cele mai sanatoase si gustoase iaurturi din lapte proaspat sau soia cu acet aparat minune tip bloc cu o capacitate de 1L.
Acest aparat utilizeaza temperatura constanta necesara dezvoltarii culturilor de fermenti.
Cu aparatul de la VeganStar veti economisi spatiu datorita designului ergonomic, veti economisi curent deoarece nu necesita putere mare pentru a degaja temperatura
Lasati laptele sa fermenteze timp de 8-10 ore. Cu cat este mai lung timpul de fermentare, cu atat este mai mare aciditatea iaurtului.
- Pentru valorificarea gustului, dupa preparare, va recomandam sa-l lasati in frigider 12 ore.
- Cultura de fermenti se adauga numai daca laptele este rece.
- Laptele se adauga la temperatura camerei in aparat.
- Pastrati o mostra de iaurt (aproximativ 100 gr) de la o preparare la alta, pentru a asigura cultura de bacterii pentru reinceperea procesului de fermentare.
- Asigurati-va ca ingredientele nu sunt expirate.
- Iaurtul obtinut se poate pastra in frigider timp de 10 zile, insa recomandam consumarea lui in maxim 3 zile.
- Daca utilizati fermentii comercializati de noi, in iaurtul din faza 1 si faza 2, procedati precum in cazul prepararii iaurtului de soia: Utilizati pentru faza 1 : 3 grame= 1 lingurita, pentru faza 2 iaurt crema: 1 pliculet.
- Daca va preparti individual laptele de soia se recomanda utilizarea a cel putin 300 g boabe de soia inmuiate pentru 1000 ml lapte de soia. Acest lucru este necesar pentru a obtine continutul ideal de grasimi
Acest aparat utilizeaza temperatura constanta necesara dezvoltarii culturilor de fermenti.
Cu aparatul de la VeganStar veti economisi spatiu datorita designului ergonomic, veti economisi curent deoarece nu necesita putere mare pentru a degaja temperatura
Lasati laptele sa fermenteze timp de 8-10 ore. Cu cat este mai lung timpul de fermentare, cu atat este mai mare aciditatea iaurtului.
- Pentru valorificarea gustului, dupa preparare, va recomandam sa-l lasati in frigider 12 ore.
- Cultura de fermenti se adauga numai daca laptele este rece.
- Laptele se adauga la temperatura camerei in aparat.
- Pastrati o mostra de iaurt (aproximativ 100 gr) de la o preparare la alta, pentru a asigura cultura de bacterii pentru reinceperea procesului de fermentare.
- Asigurati-va ca ingredientele nu sunt expirate.
- Iaurtul obtinut se poate pastra in frigider timp de 10 zile, insa recomandam consumarea lui in maxim 3 zile.
- Daca utilizati fermentii comercializati de noi, in iaurtul din faza 1 si faza 2, procedati precum in cazul prepararii iaurtului de soia: Utilizati pentru faza 1 : 3 grame= 1 lingurita, pentru faza 2 iaurt crema: 1 pliculet.
- Daca va preparti individual laptele de soia se recomanda utilizarea a cel putin 300 g boabe de soia inmuiate pentru 1000 ml lapte de soia. Acest lucru este necesar pentru a obtine continutul ideal de grasimi
ID: 230054711
Contactează vânzătorul
xxx xxx xxx