Mesaje
Adauga anunt nou
  1. Pagina principală
  2. Agro si industrie
  3. Produse piata - alimentatie
  4. Alte produse alimentare
  5. Alte produse alimentare - Bucuresti - Ilfov
  6. Alte produse alimentare - Bucuresti
  7. Alte produse alimentare - Sectorul 1
ETIOPIA Guji Shakiso 2021, Arabica 100%
ETIOPIA Guji Shakiso 2021, Arabica 100%
Postat Azi la 08:49

ETIOPIA Guji Shakiso 2021, Arabica 100%

48 lei

PromoveazăReactualizează
  • Firma

Descriere

Pretul este pentru cutia de 20kg ridicare din Bucuresti.
Daca doriti cantitati mai mici trimiteti va rog un mesaj.

Descriere

CALITATE: Grade 2

FERMA: Shakiso

ALTITUDINE: 1850 m - 2300 m

VARIETATE: Heirloom

PROCESARE: Spalata

PERIOADA CULES: Noiembrie - Decembrie

GUST - de cirese si mar rosu, aciditate citrica dominanta, foarte dulce și suculent cu note de rom.

Scor SCA - 86

Sursa / Procesare / Poveste:

Moara uscată Shakiso este situată în kebele din Bube Uke, lângă orașul Shakiso din zona Guji. Aceasta se află în regiunea Oro-mia din Etiopia. Moara este specializată în producerea de cafea uscată la soare de înaltă calitate. De-a lungul mai multor ani, regiunea și-a dezvoltat o reputație distinctă pentru cafele fine, producând unele dintre cele mai căutate microloturi din lume.

Combinația dintre altitudinea mare, solul fertil, ploile consistente și abundente și o abundență de cunoștințe locale sunt factori care contribuie la statutul ridicat al cafenelelor Guji.

Acest Shakiso Natural provine din districtul Shakiso din zona Guji, la aproximativ 530 km sud de Addis Abeba. Guji este una dintre zonele din regiunea Oromia din Etiopia, care poartă numele tribului Oromo.

Acest Shakiso Natural provine din districtul Shakiso din zona Guji, la aproximativ 530 km sud de Addis Abeba. Guji este una dintre zonele din regiunea Oromia din Etiopia, care poartă numele tribului Oromo.

Fermele de acolo sunt mici si sunt deținute de familii născute și crescute în zonă, care au ani de experiență în cafea și o bogăție de cunoștințe care sunt transmise din generație in generatie.

Solul vulcanic din regiunea Shakiso este plin de substanțe nutritive, creând un strat superior de sol roșu și maro intens. Altitudinea ridicată a regiuni, modelul de precipitații bimodale și vremea uscată permit cireșelor de cafea să se dezvolte lent.

De obicei, fermele folosesc umbră (salcâm și alți copaci indigeni) pentru a proteja arborii de cafea. De asemenea, își creează propriul compost pentru a fertiliza organic. Acest lucru permite un proces natural de creștere care să producă boabe de cafea remarcabile de cea mai înaltă calitate.

Doar ciresele de cafea coapte-roșii sunt culese, sortate cu grijă și mutate pe paturile de uscare. Uscarea poate dura între 12 și 20 de zile, în funcție de condițiile meteorologice. Procesul de uscare este atent monitorizat pentru a garanta o aromă unică și o calitate remarcabilă.
Daca intrati pe kestarcoffee.ro puteti alege din peste 60 de origini cafea verde si prajita, incepand cu cantitati de la 250g pana la saci de 60/70kg
ID: 214363113

Contactează vânzătorul

User avatar
Facebook connected icon

Octavian

Pe OLX din septembrie 2018

Activ pe 24 aprilie 2024

xxx xxx xxx

Vanzator

Localitate

Descarca aplicatia pentru telefonul tau